Asociatia "Martorii Lui Iehova" din Romania
      1. Asociatia „Martorii Lui Iehova” din România persoana juridica morala, este formata din creaturi devotate si supuse aranjamentului lui Dumnezeu. Ele s-au asociat  sa poata lucra împreuna într-un scop comun în armonie cu scopul Sau si pentru ca ele sa poata face aceasta în pace si unitate, fara cearta sau conflict dimpotriva cu folos cu o liniste mereu în miscare si cu o stare placuta a inimii si a mintii.
Pentru a putea  lucra împreuna la facerea vointei divine, va spunem, bine ati venit pe pagina noastra de internet tuturor celor care doriti sa cooperati cu noi. 
      Stiind dinainte foloasele unitatii poporului Sau, Dumnezeu a lasat sa fie scris în Biblie ECLESIASTUL 4:9,10.

      2. Iehova Dumnezeul organizarii si al pacii a avut de la început martori credinciosi pe pamânt si pâna în zilele noastre, începând cu Abel, proorocii, Isus, apostolii si ucenicii pâna în zilele din urma. I CORINTENI 14:33; EVREI 12:1

     În anul 1945 dupa terminarea celui de-al 2-lea razboi mondial organizatia Domnului era una si aceeasi pe tot pamântul.

       În România în acel timp Martorii lui Iehova s-au constituit si înregistrat legal ca persoana juridica morala, cu numele Asociatia „Martorii lui Iehova” din România. Nu existau în acel timp alte grupari sau asociatii cu acest nume.

     Între anii 1945-1948 Martorii lui Iehova din Romania au progresat uniti în închinarea curata si nepatata fata de Creatorul lor.

     Având în vedere starile mondiale de dupa razboi Societatea Turnul de Veghere a dat instructiuni despre cum trebuie procedat în cazul dizolvarii asociatiilor si a scoaterii lor în afara legii:

- INFORMATOR 29 AUGUST 1947, RUTIMAN
      „... fratele Knor îmi scrie mai departe într-o scrisoare: ”daca fratii ar fi despartiti de mama lor, atunci se ia o hotarâre întru-cât ei pentru instruirea lor tin numai la Biblie si nu urmeaza unui om oarecare chiar daca acest om ar urma dupa Biblie... „

- ANEXA NR.6 la Turnul de Veghere 1948 „Iubirea omului pentru om” prg.28, 29, 30
      „... Nu spre a înalta si a umfla  oarecari creaturi, ci spre a ilustra calea dreapta de actiune mai ales sub violenta, sa ne fie permis sa trecem în revista un exemplu practic din istoria deceniului nostru prezent. Germania si tarile invadate de catre trupele conducatorului nazist au fost citate deja în aceste coloane. Dupa ce conducatorul nazist ales al poporului german dizolvase filiala Watch Tower din Germania si arsese literatura si a transpotat la închisoare si lagare de concentrare pe Martorii lui Iehova spre a înfrânge organizatiunea lor si spre a întrerupe legatura lor cu biroul central în America, acesti servi ai evangheliei continuara înainte sa serveasca pe Iehova Dumnezeu, fara contact sau comunicatiune cu presedintele Societatii sau cu servul filialei ei. Dar ,asemenea si în Orient aliatii în timp de razboi al Nazismului cotropira un numar de tari prin agresiune brutala. În Insulele Filipine, înainte de atacul las asuopra lui Pearl Harbor Hawai, Watch Tower Society avusese un birou de filiala cu câtiva frati cari stationau acolo si cu 373 vestitori ai Împaratiei împrastiati pe multe insule. Apoi printii japonezi ai razboiului îsi trimisera ostile lor ca sa invadeze tara. Acestea repede luara sub controlul lor totul si cauzara o împrastiere a fratilor nostrii. Ele dizolvara oragnizatiunea Martorilor lui Iehova acolo, sechestrându-i si ridicând pe servul de filiala si aruncându-l într-un lagar de concentrare cu altii, obligând pe aceea care mai erau înca liberi sa lucreze subteran, neidentificabili în mod exterior, dar înca executându-si înainte serviciul lor.

       Ce s-a întâmplat acum cu privire la ei toti? Opritu-sau din lipsa de instructiuni pe mai departe si statau ei jos în lenevie si sa zica: ”noi nu putem sa lucram ca servi ai evangheliei pâna ce nu vom primi instructiuni de oragnizare speciale si scrisori de le presedintele lui Watch Tower Society prin care sa ne spuna ce sa facem acum sub aceste împrejurari primejdioase prezente”? NU; ei nu întreaba nici o creatura umana despre ceea ce presupuneau ei acum sa faca. Adevarat ei erau împrastiati în toata tara, neavând nici organizatiune vazuta spre a lega împreuna toate grupele poporului lui Dumnezeu; ei nu aveau birou de filiala cu un serv acolo la postul sau; ei nu aveau nici o cale secreta de comunicatiune cu corporatiunea americana a lui Watch Tower Society. Dar ei aveau cuvântul scris prin care Domnul Dumnezeu vorbeste acelora cu urechi de auzit si ei aveau acces la cuvântul Sau, fie ca ei aveau copiii dupa el la ei, sau aveau învataturile si instructiunile scrise în inimile lor pentru consultare. Când veni ziua victoriei asupra Japoniei, 2 ani mai târziu si eliberarea prizonierilor în insulele Filipine urma dupa aceea, servul filialei societatii a fost eliberat si resedinta de lucru instalata. O chemare la actiune pentru serviciul lui Dumnezeu, a fost trimisa afara, dar nu numai la un grup de dinainte de razboi, ci la o medie de 1033 vestitori.

      În decursul timpului de dispersare (împrastiere) de internare si de activitate subterana, acei vestitori de dinainte de razboi priveau spre Domnul direct si consultau Cuvântul Sau sau ceea ce învatasera ei din el. Ei nu încetara de a marturisi cu gura lor la altii în necazul general, dar mersera înainte predicând, fiind întelepti ca serpii, totusi nevinovati ca porumbeii. Ei ascultara ceea ce Dumnezeu prin Cristos Isus le poruncise sa faca. Domnul Dumnezeu binecuvânta aceasta supunere curajoasa fata de El si fata de Regele sau Christos Isus, si le dadu o prosperitate astfel ca, atunci când în cele din urma presedintele societatii lua parte la o adunare nationala în Manila, în primele zile ale lui Aprilie, erau prezenti acolo 2200 de frati filipini si 4.200 persoane venira sa asculte cuvântarea sa publica despre „bucurie pentru tot poporul”. Astazi exista mai multi de 2.700 de vestitori ai împaratiei în insule si aproximativ 5.000 persoane i-au parte la întrunirile de studiu biblic pe care acesti Martori ai lui Iehova le conduc. ROMANI 12:11-13.

      3. În tarile comuniste, organizatiile locale ale Martorilor lui Iehova fusesera facute tinte directe de atac si fusesera dizolvate într-o rautacioasa încercare de a sterge din existenta pe acesti martori ai Împaratiei lui Dumnezeu, fapt petrecut si în România în martie 1948.

      Dupa interzicerea activitatii A.M.I.R., si scoaterea ei în afara legii, a urmat o perioada de grele încercari si probe pentru frati, atât fizice cât si spirituale.

      Multi barbati si femei au fost dusi la închisoare pe 10-20 ani acuzati pe nedrept, sau dusi cu domiciliu fortat în Baragan suferind persecutii, anchete, batai, confiscarea literaturii... Din punct de vedere spiritual multi au ramas credinciosi chiar murind la închisoare, dar altii nerespectând instructiunile Societatii au produs si raspândit literatura sub forma de caiete sapilografiate, fara a avea numar si autor.

     Prezentam mai jos instructiunile societatii care interziceau aceste fapte fara stirea si controlul ei:

A) Informator 29 august 1947. Rutiman,
       „... biroul din Bucuresti este singur recunoscut pentru literatura în România; el singur prevede pe frati cu literatura Societatii. Societatea nu recunoaste alti furnizori de literatura si în afara de organizatia înfiintata si care functioneaza pe baza instructiunilor de Organizare, cu grupele si servii ei de circuite din întreaga tara, fratii sa nu primeasca de la nimeni instructiuni. Eu cred ca as putea presupune ca nimeni nu este în îndoiala despre aceasta în România. ...”

B) Informator 1 mai 1947 subtitlu „Lucrare producatoare de încurcatura”,
       „... din Brooklyn ne întreaba cum se explica ca s-au raportat cu multe mii de brosuri mai mult pe raportul de serviciu pe teren, decât este aratat pe raportul de magazie ca iesite si de unde sunt raspândite cartile legate? Cu ocazia pregatiri materialului pentru harta grupei ies la iveala lucruri surprinzatoare în unele grupe. De pilda într-o grupa unde au lucrat 29 vestitori timp de 6 luni au raspândit 3218 brosuri din care numai 547 au fost luate de la Societate iar 2771 brosuri au alunecat într-un mod necunoscut în grupa organizata si lucratorii au lucrat pentru oameni egoisti care în numele Lui Iehova si cu drepturile legale ale Societatii au bagat în buzunar pretul dublu al brosurilor, si din acest motiv Societatea nu poate sa publice alte brosuri noi pentru lucrare, În aceasta grupa aceeasi situatie exista si cu privire la Buna Speranta. Trei parti din aceasta au oprit pentru ei sub diferite numiri si pe cea slaba, schioapa si putina au trimis-o la Societate, dar pe cea grasa au pastrat-o pentru ei. Servii din grupa sunt raspunzatori ca trec cu vederea astfel de lucruri. Daca ei însisi fac asemenea lucruri atunci cu atât mai grea este raspunderea. Societatea nu de aceea a organizat grupele, ca unii sa lucreze pentru Petru iar altii pentru Pavel în numele Lui Iehova si sub ocrotirea pe baza drepturilor Societatii. Rugam deci pe frati sa îndeparteze acest aluat din grupe acolo unde exista....”

C) „Cernerile secerisului„ pag.34, 35, subtitlu „Tiparirea si legarea cartilor„
       „Carti, brosuri, reviste si alta literatura a Societatii pentru Europa se va face si tipari numai la stabilimentele mai sus amintite. Toate stabilimentele de tiparire si legatorie ale Societatii vor primi comanda pentru aceasta de la centrala din Brooklyn. Toate materialele, hartiile, pânza si alt material se vor cumpara numai pe baza unei cereri aprobate de centrala din Brooklyn. Forma, câtimea si calitatea tututror tipariturilor si legaturilor de carti se vor hotarâ de la centrala din Brooklyn. Stabilimentele de mai sus amintite din Europa vor proceda cu tiparirea lucrarii numai dupa ce a primit de la centrala din Brooklyn o cerere prin care se comanda acea lucrare; iar instructiunile vor fi urmate îndeaproape în ceea ce priveste  forma, culegerea, etc. Nici un fel de carti sau alta literatura nu se vor expedia de vreo bransa a centralei din Brooklyn decât pe baza unei comenzi a zisei centrale; cu exceptia acestei comenzi statatoare: 2 exemplare a tuturor publicatiilor noi de la oficiile branselor se vor trimite imediat centralei din Brooklyn... „

       Scrierile sapilografiate nu corespund ca forma si continut cu literatura originala primita pâna în 1948.
     Pentru si mai multa informatie va stam la dispozitie comparând scrierile sapilografiate cu Turnul de Veghere.

     Aceste scrieri sapilografiate au continuat sa apara pâna când în acele caiete au aparut ilustratii, iar ca si continut s-au departat tot mai mult de adevar. În România prin anii 1968-1970 au aparut reviste noi care au schimbat total explicatiile cu „Înaltele stapâniri„ din Romani 13 si privitoare la religie în mod gresit aplicându-se si la „Martorii lui Iehova”.

     Aceste schimbari ale explicatiilor biblice ne-au determinat sa cercetam amanuntit la lumina Bibliei aceste materiale si vazând diferenta izbitoare dintre revistele noi si cele primite pâna în 1948 ne-am separat de cei ce sustineau învataturile noi.

     Cercetând în continuare,s-a observat ca schimbarea explicatiilor a început  deja de la caietele sapilografiate care au aparut în România fara stirea si controlul societatii, dupa 1948 ceea ce ne-a determinat ca în 1972 sa ne separam de cei ce sustineau caietele sapilografiate care aveau referiri la traducerea „LUMII NOI”.

     Desi s-au produs multe discutii si neîntelegeri cu ocaziile separarii diferitelor grupe cei ce am ramas la literatura originala pâna în Martie 1948 am fost într-o unitate pe întraga tara la studii regulate si la punerea marturiei.

     Din mila lui Iehova care ne-a pastrat cu viata, imediat dupa caderea comunismului ne-am asociat si reînregistrat ca Asociatia „Martorii lui Iehova„ din România, persoana juridica morala (A.M.I.R.).
     Întrucât unii dintre fratii care au fost membrii ai Asociatiei „Martorii lui Iehova" scoasa în afara legii în 1948 pastrând exact aceleasi principii de credinta, erau în viata între noi în 1990, considerându-ne continuatorii aceleasi asociatii, noi ne-am hotarât si ne-am reînregistrat din nou sub acelasi nume conform cererii înregistrate la judecatoria Cluj-Napoca si care a fost aprobata în 2 Februarie 1990.
     Dupa înregistrarea A.M.I.R. în 2 Februarie 1990 cei care au produs si sustinut caiete sapilografiate, s-au înregistrat si ei dar cu un alt nume „Asociatia Credinta Adevarata a Martorilor lui Iehova din România” (C.A.M.I.R.) nume negasit în nici o literatura a Martorilor lui Iehova. (vezi Informator din 1945, daca au procedat corect ?)

     Mai târziu se înregistreaza Organizatia Religioasa a Martorilor lui Iehova si Asociatia Crestina „Martorii lui Iehova„ asemanatori în principiu cu C.A.M.I.R.

     Asociatia ”Martorii lui Iehova„ reintrata în legalitate dupa 42 de ani de interdictie a inceput înca din prima luna: 11 Martie 1990 si 25 Martie 1990 cu doua expuneri biblice, congrese din care prezentam câteva imagini la sectiunea galerie foto:
     Am continuat cu expuneri biblice în majoritatea oraselor tarii, iar apoi cu lucrare de marturie din casa în casa, organizat înaintea expunerilor biblice sau lucrare de marturie fara expunere biblica.

      Pe lânga lucrarea de marturie la nivelul A.M.I.R. fiecare vestitor din grupele de studiu si-a luat teren de marturie in apropierea domiciliului sau, ceea ce se face si astazi. Pentru instruirea lor Martorii lui Iehova studiaza regulat de 2 ori pe saptamâna în grupe Biblia si literatura originala editata sub controlul societatii Watch Tower pâna în 1948, din care am înteles foarte bine ca datoria oricarui crestin consacrat este punerea de marturie din casa în casa si în public:

a) Informator 1947 „Consacrarea înseamna serviciu”

b) V.N.I. nr.5, 1937 „Lucru„ pg.88 prg.38
     „...Satan dusmanul viclean cauta acum sa îndemne pe cei ce au început sa mearga pe calea vietii sa devina neglijenti, sa se raceasca, si apoi sa se lepede de Iehova. Cine cugeta ca lucrul pentru multimea mare de oameni trebuie facut dupa Armaghedon si staruieste în aceasta parere coboara în graba mare drumul spre nimicire sigura. Nu exista nici un motiv pentru ce sa porunceasca Domnul oamenilor sa caute smerenia si dreptatea pentru ca sa fie ocrotiti în timpul mâniei sale daca dupa Armaghedon ar avea o ocazie mai buna sa apartina multimi mari de oameni. Este dreptul si privilegiul oamenilor binevoitori sa auda acuma adevarul, si Dumnezeu porunceste Martorilor Sai sa le duca adevarul; o neglijare din partea celor însarcinati de a face lucrul acesta ar însemna nimicirea lor. Domnul zice ca nu numai clasa miresei trebuie sa se consacreze vestirii mesajului Împaratiei, ci si oamenii care aud mesajul sunt datori sa-l primeasca si sa-l duca si altora zicând: „veniti si luati apa vietii fara plata „(APOCALIPS 22:17). Oamenii de bine, ionadabii „alte oi ale Domnului sunt de asemenea datori sa ieie parte în timpul de acum la raspândirea mesajului adevarului printre alti oameni..”.

c) V.N.I. nr.11, 1937 „Îngrijirile Lui Iehova„ partea 2-a pg.191, prg.30
     „... În acelasi mod Domnul Isus Christos a pus sa se pregateasca un ospat în timpul venirii clasei lui Beniamin: totusi a trecut un timp destul de lung pâna la identificarea tuturor participantilor si pâna când au început sa ieie parte toti la aceasta serbare. Un timp oarecare a fost o întrebare deschisa daca ionadabii sau oamenii de bunavointa pot sa ieie parte la lucrul de marturie din casa în casa sau nu: la timpul rânduit s-a înteles pozitiunea lor adevarata si s-a vazut ca este privilegiul tuturor acestora sa ieie parte activa la lucru. Apoi a venit timpul când Domnul a descoperit celor ce-l iubesc si-l servesc ca sarbatoarea corturilor a prezis cum ramasita unsa si oamenii de buna vointa care formeaza multimea mare de oameni vor praznui împreuna sarbatoarea si Domnul a facut cunoscut acesta poporului sau pentru prima oara în 1936 desi pregatiri pentru aceasta sarbatoare s-au facut înainte de acest timp...”

d) T.V. nr.23, 1946 pg.16 „cine aude sa zica vino” APOCALIPSA 22:17
     „Blândele alte „oi” au învitarea lui Christos Isus care este facuta de cunoscut si de ramasita clasei „miresei” Sale care este înca pe pamânt. De aceea celor blânzi cari aud, deasemenea le suna porunca si obligatia sa spuna în mod asemanator „VINO!” Aceasta obligatie le este impusa de mire, de marele propovaduitor uns al lui Iehova si aceasta este bine asa deoarece pentru scapare este valabil principiul ca nu trebuie numai auzit si crezut cu inima spre dreptate ci trebuie marturisit si cu gura în fata altora. De aceea „celelalte oi” când sunt strânse la o singura „turma” trebuie sa faca o marturisire în acelasi mod cum este obligata ramasita unsa sa faca aceasta. În aceasta privinta nu este deosebire între Istraelitii spirituali si clasa „strainului„ acestei natiuni. Din acest motiv pune IOEL 2:32 importanta pe aceea ca „oricine va chema numele Domnului„ gaseste liberare si scapare.

     Unii dintre fratii nostri însa nu au acceptat înregistrarea A.M.I.R. si nici lucrarea de marturie, separându-se si spunând ca aceste datorii le are numai ramasita.

     Prezentam dovezi care arata ca si „multimea mare” are aceleasi datorii de serviciu privitor la înregistrare si punerea marturiei.

a) V.N.I. 1932, nr.6, pg 87, prg.20
     „...Daca un numar de oameni doresc sa câstige dreptul de proprietate ca persoana juridica pot sa procedeze la aceasta pe doua cai: ori tin dreptul juridic una sau mai multe persoane pentru apararea grupei întregi, ori pe de alta parte un numar de oameni formeaza o persoana juridica sau o corporatiune, cea din urma este mai convenabila, deoarece o corporatie este privita ca ceva de o existenta vesnica si nu e de lipsa sa se schimbe împuternicitii....”

b) V.N.I. 1938, IONA partea 3-a TOVARASI prg.20, 26
     „...Ar fi potrivit daca un ionadab ar conduce pe lucratorii din grupa în serviciul din casa în casa în timpurile când servitorul de grupa care a fost numit dupa regula este absent? Daca un numar de persoane se strâng laolalta ca sa ieie parte la serviciul din casa în casa si daca servitorul grupului este absent si sunt prezenti numai Ionadabi care sunt devotati Domnului si arata zel pentru casa Sa, atunci este la loc daca se alege dintre ei o persoana care sa ieie conducerea în serviciu. Câte o data ionadabii sunt aspru criticati din pricina acestei procedari de câte unul care are spiritul „batrânilor alesi” însa o astfel de critica este gresita. Urmatoarele scripturi se citeaza ca sprijin pentru concluziunile citate mai sus si arata ca Ionadabii sunt ajutorii si tovaratii celor unsi, ca datoria de a alege pe servitorii de grupa prin vot este asupra celor unsi si ca toti care s-au consacrat lui Dumnezeu si Regelui Sau trebuie sa ieie parte împreuna la serviciu spre marirea Regelui si a lui Iehova ...”
     prg .26 „ Observati ca Gabaonitii n-au avut numic de a face cu alegerea sau numirea Levitilor în serviciu ci ei au ajutat levitilor care au fost pusi în servicui dupa alegereaDomnului.Gabaonitii care au fost facuti taietori de lemne si aducatori de apa au ilustrat desugur pe servii care îndeplinesc serviciul ce le este dat de preotii Domnului, adica de unsii casei Domnului. Gabaonitii si-au încrederea în Iosua ca el se va groabi sa le vie în ajutor în batalie si când au fost foarte strâmtorati au rugat pe Iosua sa le vie în ajutor în mars fortat si au zis: „Nu parasi pe robii tai” (IOSUA 10:6 ). Aceasta arata cum se bizuiesc alte „oi” sau membrii multimii mari de oameni pe aceea ca Domnul Isus si membrii unsi ai trupului sau îi conduc în lupta si fac aceasta spre ocrotirea si ajutorul lor. Îi roaga pe cei unsi sa fie zelosi în aceasta si toti care au spiritul Domnului se grabesc la serviciu de a aduce ajutor la alte „oi”. Gabaonitii au trebuit sa serveasca împreuna cu Israelitii ceea ce arata ca alte oi i-au parte la serviciul si fac ceea ce îi îndrumeaza organizatiunea Domnului. Unii Gabaoniti au ajutat mai târziu lui David si au fost pusi în posturi importante.1 CRONICI 12:1-4. Din aceasta se vede ca Ismaia „din Gabaon” a fost pus peste altii din grupa prin faptul ca a primit o datorie de serviciu. Aceasta ilustreaza ca clasa reprezentata de el, adica oamenii care formeaza multimea mare de oameni sunt pusi în posturi de serviciu în Organizatia Domnului desi nu sunt membrii ai organizatiunii unse...”

     Pe lânga faptul ca A.M.I.R. a raspândit evanghelia împaratiei la oameni care nu-l cunosc pe IEHOVA DUMNEZEU, s-a adresat în scris si verbal prin invitatii de mai multe ori catre toti aceia care poarta numele de MARTORII LUI IEHOVA si care pe lânga alte materiale mai studiaza si literatura sanatoasa pâna în 1948 cu dorinta sincera de a înlatura diferentele dintre A.M.I.R., C.A.M.I.R. si A.C.M.I.R. si alte grupari separate neînregistrate.

    Intentia A.M.I.R. a fost si înca este în aceasta privinta de a prezenta adevarul si adevarata stare a lucrurilor pentru ca toti cei sinceri au dreptul sa le cunoasca ca sa poata lua o atitudine corespunzatoare, si nu pentru a slabi alte grupari si a aduna noi aderenti ci pentru a se uni din nou în serviciul veseli pentru IEHOVA toti cei ce se hranesc din acest izvor venit în mod teocratic de la Iehova Dumnezeu.

TURNUL DE VEGHERE nr.5,1924, pg.72, prg. 45-47.
     „....de multe ori sunt între fratii în Christos pricini, ei lupta unii contra altora. Ei formeaza clase separate în acelasi oras, spre necinstea adevarului si împaratiei. Ei socot ca servesc Domnului ,si nu îi servesc. Caci corpul lui Christos nu este împartit. Neemia instruindu-si oamenii le-a zis: ”Sa luptati pentru fratii vostrii, ”si nu le-a zis: ”sa luptati contra fratilor vostri”. Puterea rezida în unitatea actiunii. Crestinii nu sunt tari decât atunci când lupta unul pentru celalalt sub steagul Regelui.

     O ilustratiune simpla ne va ajuta sa întelegem punctul acesta: Patru tauri puternici, vigurosi au pascut mai multe zile pe aceeasi pasune. Ei erau totdeauna laolalta. Un leu invidios s-a strecurat sub o tufa din apropiere si s-a pus la pânda. Însa îi era teama sa îi atace pe tauri, fiindca ei erau împreuna. De aceea s-a socotit sa introduca între ei gelozia si i-a reusit. Taurii s-au separat curând si au pornit în patru parti opuse ale pasunii. Luându-i pe rând leul i-a atacat si omorât pe toti. Morala este ca Satana pândeste sa prapadeasca pe membrii Bisericii. Pâna sunt ei împreuna în unire nu o poate face. Dar de îndata ce reuseste sa vâre între ei zâzania, si sa-i îndrepte unul contra celuilalt, izbânda este a lui. Deci nu stati în ajutorul deavolului. Luptati-va pentru fratii vostri.

    Va putem sta la dispozitie pentru cei interesati cu invitatiile trimise si înregistrari de la astfel de întâlniri.

    Pentru colaborare dorim sa fim contactati atât la adresa e-mail contact@amir.ro cât si la sediul A.M.I.R.: Str. Emil Isac, Nr.6/1, Cluj-Napoca, România, Tel: 0264/592862

Evenimente

 

24, 25 ,31 dec 2017, 1 ian 2018 - adunare anuala de încurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B.

2 ianuarie 2017 - adunare anuala de încurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B. - intr orele 11:00 - 14:00

1 ianuarie 2017 - adunare anuala de încurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B. - intr orele 15:00 - 18:00

14 august 2016 - adunare de incurajare, loc. Gherla, casa de cultura - intre orele 12:00 - 15:00

23 martie 2016 - cina de amintire

2 ianuarie 2016 - adunare anuala de incurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B - intre orele 11:00-14:00

1 ianuarie 2016- adunare anuala de incurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B - intre orele 14:00- 18:00

30 august 2015 - adunare de incurajare , loc. Cluj-Napoca, U.B.B.

3 aprilie 2015 - cina de amintire

1, 2, 3 ianuarie 2015 - adunare anuala de incurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B.

20 iulie 2014 -  adunare de incurajare - Sighet, ora 13:00 - Casa de Cultura 

14 aprilie 2014 - cina de amintire 

1, 2 ianuarie 2014  -  adunare de incurajare - ora 14:00; ora 11:00 - Cluj-Napoca, F.C.I.C. str. Arany Janos nr 11 - Parcul central 

25, 26 dec. 2013  -  adunare de incurajare - ora 14:00; ora 11:00 - Cluj-Napoca, F.C.I.C. str. Arany Janos nr 11 - Parcul central 

11 august 2013 - adunare de botez, Cluj-Napoca  

04 august 2013 - adunare teocratica de incurajare, Chisinau 

28 iulie 2013 - adunare de botez in loc. Satu Mare  

21 iulie 2013 - congres anual, loc. Sighetu Marmatiei  

30 iunie 2013 - expunere biblica publica in loc Alba Iulia, casa de cultura a studentilor, ora 14:00  

26 martie 2013 - cina de amintire 

01-02 ianuarie 2013 - adunare anuala de încurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B. 

25-26 dec. 2012 - adunare anuala de încurajare, loc. Cluj-Napoca, U.B.B. 

16 septembrie 2012 - expunere biblica publica, loc. Hereclean,  jud. Salaj 

12 august 2012 - adunare anuala de încurajare, casa de cultura Suceava 

01 iulie 2012 - adunare teocratica de încurajare si botez, Chisinau

06 aprilie 2012 - cina de amintire 

01-02 ianuarie 2012 - adunare anuala de încurajare, Cluj-Napoca